
Romig-zoete pecantaartrepen zijn rijk en decadent in een handzame bite.
Deze repen zijn heerlijk als pecantaart in huis en leveren dezelfde zoete en zoute, smeltende goedheid!
Perfecte Pecantaartrepen
- Net als pompoentaart en cheesecake, is pecantaart een favoriet dessert, nu gemakkelijker gemaakt door er heerlijke minihapjes van te maken!
- Een eenvoudige zandkoekkorst is de basis voor de romige vulling bezaaid met knapperige pecannoten. Dit is een duidelijke upgrade voor potlucks of feestjes ten opzichte van gewone koekjes!
- Maak deze elegant delicate repen in slechts 3 eenvoudige stappen!
Ingrediënten
DE KORST: Een licht gezoete boterkorst wordt in een braadpan geperst, dus er is geen rollen en geen vormgeven. Zo makkelijk.
DE VULLING: Bruine suiker, glucosestroop, eieren, boter en vanille worden samengeklopt voor de vulling en vervolgens worden de pecannoten erin gevouwen.
Wanneer u noten in een recept gebruikt, rooster ze dan in een droge pan tot ze lichtbruin en geurig zijn. Dit proces verbrandt een deel van de oliën, waardoor de smaken intenser worden en de noten extra knapperig worden. Donkere of lichte glucosestroop is een persoonlijke keuze; donker geeft de repen een rijkere smaak, terwijl lichte glucosestroop een lichtere smaak geeft.
Keukentip Pecantaartrepen zijn plakkerig. Bekleed je pan met antiaanbakfolie of bakpapier voordat je gaat bakken. Dit maakt ze gemakkelijk te verwijderen en te snijden (en maakt opruimen een makkie).
Hoe maak je Pecan Pie Bars
Pecantaartrepen zijn super eenvoudig te maken:
- Combineer de ingrediënten voor de korst tot het mengsel kruimelig is (volgens onderstaand recept) & druk in de voorbereide pan, bak tot ze gaar zijn.
- Meng de ingrediënten voor de vulling in een kom en voeg de pecannoten toe. Giet in de gebakken korst.
- Laat volledig afkoelen en snijd vervolgens in repen.
Hoe op te slaan?
De beste manier om pecannoten te bewaren is in een luchtdichte verpakking in de koelkast. Ze gaan maximaal 1 week mee. Haal ongeveer 15 minuten voor het serveren uit de koelkast.
Kun je Pecan Pie Bars invriezen?
Ja! Vries ze in op een bakplaat en doe ze vervolgens over in een zak met ritssluiting met de datum erop gelabeld aan de buitenkant, waar ze tot 4 maanden vers blijven.
Meer dessertrepen waar we van houden
Heb je deze Pecan Pie Bars gemaakt? Laat hieronder zeker een beoordeling en een reactie achter!
Pecantaartrepen
Deze heerlijk gemakkelijke repen zijn een zoete en taaie traktatie die net als pecantaart smaakt. Geniet van deze decadente lekkernijen met een kopje koffie of thee!
Verwarm de oven voor op 350 ° F. Bekleed een 9×9 pan met folie. Goed invetten.
Combineer korstingrediënten met een mixer op medium tot kruimelig. Druk in de voorbereide pan. Bak 15-20 minuten of net tot ze bruin zijn.
Meng alle ingrediënten voor de vulling behalve de pecannoten in een kom tot een gladde massa. Vouw de pecannoten erdoor en giet over de bodem.
Bak 25-30 minuten of tot de randen stevig zijn. Helemaal afkoelen.
Haal de folie uit de pan, verwijder de staven en snij in vierkanten.
Calorieën: 466, Koolhydraten: 51g, Eiwit: 5g, Dik: 29g, Verzadigd vet: 10g, Trans vet: 1g, cholesterol: 79mg, Natrium: 213mg, Kalium: 134mg, Vezel: 2g, Suiker: 37g, Vitamine A: 472IU, Vitamine C: 1mg, Calcium: 41mg, Ijzer: 2mg
(De verstrekte voedingsinformatie is een schatting en zal variëren op basis van kookmethoden en gebruikte ingrediënten.)
Trefwoord beste pecantaartrepen, gemakkelijke pecantaartrepen, pecantaartrepen, snel recept voor pecantaart
Cursus Nagerecht
Keuken Amerikaans
CreditSource link