Zoete en zure kersenlimoenkoekjes

Ben je dol op de combinatie van kersen en limoen van je favoriete frisdrank met fontein? My Cherry Limeade Cookies zijn de perfecte combinatie van die smaken in een zacht, zoet en citrus koekje!

Dit recept is in samenwerking met mijn vrienden bij Imperial Sugar! KLIK HIER voor het volledige recept!

Cherry Limeade Cookies Combineer de smaken van je favoriete Fountain Soda!

Mijn favoriete frisdrank toen ik opgroeide was een Cherry Limeade van Sonic… vertel me alsjeblieft dat je er een hebt gehad! De limoen-limoensoda, met een scheutje grenadine, geladen met dat perfecte kleine nuggetijs en tonnen maraschino-kersen, is gewoon zomerperfectie!

Dus waarom zou je die smaken niet in een koekje veranderen? In het begin wist ik niet zeker hoe deze combo zou werken in de vorm van een koekje, maar na het testen van een paar verschillende versies, kan ik niet zeggen dat het me is gelukt!

kersenkoekjes met limoenglazuur op een bord

Kersenkoekjes gegarneerd met een scherp limoenglazuur is de perfecte combinatie!

De koekjes zijn zachte kersenkoekjes met overal gehakte stukjes maraschino-kersen, gegarneerd met een zure limoenglazuur, dat kan niet eenvoudiger te maken zijn! Ze zijn een super mooi koekje, en hoewel ze perfect zijn voor de zomermaanden, zouden ze fantastisch zijn tijdens de feestdagen! Die mooie rode en groene combo is super feestelijk!

EN als je een kortere weg wilt, kun je het glazuur overslaan en de limoenschil toevoegen aan het koekjesdeeg! Ik ben dol op de zoete kers bovenop, maar het toevoegen van de schil aan het deeg werkt ook!

Ingrediënten Cherry Limeade-koekje:

Klik hier voor het volledige en afdrukbare recept

  • boter
  • kristalsuiker
  • vanille-extract
  • maraschino kersensap en gehakte kersen
  • bloem voor alle doeleinden

Tart Lime Glaze Ingrediënten:

  • poedersuiker
  • vers limoensap
  • limoenschil
Een collage maken van Cherry Limeade-koekjes

Hoe te bewaren:

Deze koekjes zijn heerlijk als ze tot 3 dagen luchtdicht bij kamertemperatuur worden bewaard. Je kunt deze koekjes ook tot 30 dagen te luchtdicht invriezen voor de beste versheid!

Meer kersendesserts:

kersenkoekjes met limoenglazuur

CreditSource link

We will be happy to hear your thoughts

Leave a reply

Cornette-Saintcyr
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0