Koekenpan S’mores Dip – thestayathomechef.com

Skillet S’mores Dip heeft zoete, kleverige chocolade en is gegarneerd met perfect geroosterde marshmallows. Klaar in slechts 20 minuten, ga je gang en pak een doos graham crackers om te dippen voor het heerlijkste dessert!

S'mores-dip met marshmallows, graham crackers en chocolade in de buurt.

S’mores is het originele favoriete dessert. Er is iets zo speciaals aan een dessert dat je maar een paar keer per jaar kunt eten. Alleen gereserveerd voor kampeertrips, het voelde altijd als een super speciale gelegenheid om s’mores te hebben. Het betekende dat we laat opbleven bij een kampvuur en ons overgaven aan zoveel s’mores als onze maag aankon. Later in ons leven besloten we dat we dit speciale dessert wilden kunnen maken wanneer we maar wilden, en niet alleen wanneer we aan het kamperen waren! Deze s’mores-dip brengt je terug naar je favoriete jeugdherinneringen en laat je de pan schoonlikken.

Waar kan ik de koekenpan s’mores in dippen?

Dit recept is geschreven voor een 10 inch ovenvaste koekenpan. Je kunt het recept echter altijd doormidden snijden om een ​​kleinere koekenpan te gebruiken, of een beetje extra toevoegen voor een grotere koekenpan.

Als je geen ovenvaste koekenpan hebt, kun je een 8×8 glazen of metalen bakvorm gebruiken.

Chocoladeschilfervervangers:

Voel je vrij om alternatieven voor chocoladeschilfers te gebruiken. Sommige suggesties zouden ook gebroken chocoladerepen zijn of een 50/50 mix van chocoladeschilfers en pindakaaschips! Als je van pure chocolade houdt, is dat ook geweldig!

Zware roomvervangers:

We geven de voorkeur aan deze dip met slagroom, maar je kunt deze ook vervangen door 1/2 en 1/2. Als je op zoek bent naar een zuivelvrije vervanger, probeer dan eens volvette kokosmelk uit blik.

Marshmallow-opties:

We geven de voorkeur aan mini-marshmallows, maar je kunt in een mum van tijd ook jumbo-marshmallows gebruiken. Je wilt ze gewoon doormidden snijden. We hebben uiteindelijk ongeveer 60 mini-marshmallows gebruikt, maar hoeveel je gebruikt, hangt grotendeels af van de grootte van de koekenpan of bakvorm. Je wilt de bovenkant helemaal bedekken.

Een graham cracker onderdompelen in een ovenschaal vol simpele s'mores dip.

Instructies voor bewaren en opwarmen:

We hebben eerlijk gezegd nooit restjes van s’mores dip. We eten dit hele ding totdat elk laatste beetje gesmolten chocolade op is! Kom je er niet helemaal uit, dan kun je de restjes in een luchtdichte bak tot 7 dagen in de koelkast bewaren. Verwarm het opnieuw in de magnetron in stappen van 30 seconden tot het geheel is opgewarmd, of in een voorverwarmde oven op 350 graden in een ovenvaste ovenschaal tot het volledig is opgewarmd.

Als je van dit recept houdt, ben je misschien geïnteresseerd in deze andere heerlijke dessertrecepten:

Eenvoudige s'mores-dip in een rode ovenschaal omringd door marshmallows, graham crackers en chocoladerepen.

Skillet S’mores Dip heeft zoete, kleverige chocolade en is gegarneerd met perfect geroosterde marshmallows. Klaar in slechts 20 minuten, ga je gang en pak een doos graham crackers om te dippen voor het heerlijkste dessert!

Voorbereidingstijd 10 minuten

Kooktijd 10 minuten

Totale tijd 20 minuten

Ingrediënten

 • 2 eetlepels zout boter
 • 3 kopjes melkchocolade chips
 • 1/2 kop zware room
 • 2 theelepels vanille-extract
 • 2 kop mini-marshmallows
 • 24 graham crackers , om te dippen

instructies:

 • Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

 • Voeg in een koekenpan van 10 inch boter toe en plaats ongeveer 5 minuten in de oven tot de boter bubbelt en een beetje bruin wordt. Haal uit de oven en draai de boter rond de pan om de bodem en zijkanten in te vetten.

 • Voeg de chocoladeschilfers, slagroom en vanille toe aan de pan. Zet nog 5 minuten terug in de oven.

 • Haal uit de oven en roer de ingrediënten voorzichtig tot ze glad zijn en gelijkmatig in de pan. Bestrooi de chocolade met marshmallows.

 • Kook nog 10 minuten of tot de marshmallows goudbruin en bruin zijn. Serveer met graham crackers om echt de volledige S’mores-ervaring te krijgen!

Opmerkingen:

Heb je geen gietijzeren koekenpan van 10 inch? Je kunt dit recept ook in een 9×9 pan maken!

Calorieën: 700kcal | Koolhydraten: 99g | Eiwit: 8g | Dik: 31g | Verzadigd vet: 17g | Trans vet: 1g | cholesterol: 46mg | Natrium: 465mg | Kalium: 118mg | Vezel: 4g | Suiker: 61g | Vitamine A: 543IU | Vitamine C: 1mg | Calcium: 129mg | Ijzer: 3mg

CreditSource link

Cornette-Saintcyr
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart