In ongeveer 5 minuten maak je deze S’mores-dip voor een leuke draai aan de klassieke kampeerfavoriet!
Geen kampvuur? Geen probleem! Met dit eenvoudige magnetronrecept worden alle smaken van een Hershey’s chocoladereep, marshmallows en graham crackers gemengd tot een zoet, romig dessert waar iedereen in kan graven!
Perfect voor een feestje!
- Geen montage en geen rommel, S’mores-dip is een geweldig beginnersrecept voor jonge koks in de keuken!
- Maak het in minuten uit de magnetron (of kookplaat)!
- Maak en serveer in een gietijzeren koekenpan voor die leuke kampvuurlook, en voeg er een aantal dippables omheen toe (zie hieronder).
Ingrediënten en variaties
ROMIG: Gezoete melk gesmolten tot marshmallow-pluisjes vormt de romige basis. Mini-marshmallows zullen werken, kook gewoon wat langer. Een paar toefjes pindakaas of zelfs wat kersentaartvulling voegen een geheel nieuwe smaakdimensie toe!
CHOCOLADE: Chocoladeschilfers kunnen halfzoet of donker zijn, zelfs gebroken stukjes van een chocoladereep zullen werken. Voeg ook een handvol pindakaas of butterscotch-chips toe!
KNAPPERIG: Graham-crackers zijn de klassieke dipper, maar er kunnen allerlei knapperige en knapperige lekkernijen worden gebruikt om in te dippen. Bekijk onze lijst hieronder!
Hoe maak je s’mores dip
Het is zo gemakkelijk om te kamperen in het comfort van je eigen huis met deze simpele draai aan een oude favoriet!
- Smelt gecondenseerde melk en chocoladeschilfers in de magnetron tot een gladde massa (volgens het onderstaande recept).
- Voeg marshmallow-pluisjes toe en roer door het warme chocolademengsel.
- Serveer direct met je favoriete dippers.
On The Stovetop: smelt gezoete gecondenseerde melk en chocoladeschilfers op middelhoog vuur en ga verder met het recept zoals aangegeven
Heerlijke Dippers
Veel heerlijke dippers maken van S’mores dip een feestfavoriet, want er is voor elk wat wils!
- Fruit: Appelschijfjes, banaanplakken, hele aardbeien, mandarijnplakken of ananas!
- Zoet: Oreo’s, zandkoekjes, lange vingers, pindakaaskoekjes en natuurlijk graham crackers!
- Zout: Ritz-crackers, krakelingstaven of zelfs dik gesneden aardappelchips of zelfgemaakte crostini smaken heerlijk!
Dessert Dips We Love
Heb jij deze S’mores Dip gemaakt? Zorg ervoor dat u hieronder een beoordeling en een opmerking achterlaat!
S’mores Dip
Deze makkelijke S’mores-dip is een kleverige no-bake-traktatie die in 10 minuten klaar is!
Meng gecondenseerde melk en chocoladeschilfers in een kleine kom.
Magnetron gedurende 30 seconden. Roer en breng het terug naar de magnetron en controleer elke 15 seconden tot het bijna gesmolten is. (microgolven kunnen variëren).
Voeg stukjes Marshmallow Fluff toe aan de chocolade en magnetron nog eens 15 seconden of tot het zacht is.
Gebruik een botermes om de pluisjes en chocolade voorzichtig samen te draaien om een gemarmerd effect te krijgen.
Werk af met de gewenste garnering en serveer warm met crackers van Graham.
DOMPEL-IDEEËN
- Fruit: Appelschijfjes, banaanplakken, hele aardbeien, mandarijnplakken of ananas!
- Zoet: Oreo’s, zandkoekjes, lange vingers, pindakaaskoekjes en natuurlijk graham crackers!
- Zout: Ritz-crackers, krakelingstaven of zelfs dik gesneden aardappelchips of zelfgemaakte crostini smaken heerlijk!
Calorieën: 365, Koolhydraten: 60g, Eiwit: 6g, Dik: 12g, Verzadigd vet: 8g, Trans vet: 1g, Cholesterol: 22mg, Natrium: 86mg, Kalium: 184mg, Vezel: 1g, Suiker: 55g, Vitamine A: 208IE, Vitamine C: 1mg, Calcium: 180mg, Ijzer: 1mg
(De verstrekte voedingsinformatie is een schatting en kan variëren op basis van kookmethoden en gebruikte ingrediënten.)
Trefwoord beste S’mores Dip-recept, hoe je S’mores Dip, S’mores Dip maakt
Cursus Dessert, dip
Keuken Amerikaans
CreditSource link