Copycat Chick-fil-A Sauce Recept – thestayathomechef.com

Copycat Chick-fil-A Sauce is zoet, pittig en oh zo lekker met die geweldige kipnuggets. We hebben Chick-fil-A’s eigen voedingsinformatie gebruikt om hun commerciële recept om te zetten in iets dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Je familie zal omdraaien voor deze saus!

Copycat chick fil-a saus en kipnuggets.

Onze Copycat-Chick-fil-A-nuggets zijn goed en allemaal, sommigen noemen ze zelfs geweldig – maar de enige manier om de nuggets te eten is met een royale kant van deze saus! Het is zoet, pittig en mosterdachtig, en we kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoewel het perfect samengaat met de nuggets, kun je deze saus op bijna elke kip gebruiken – en dat zou ook echt moeten. Het is gewoon zo verdomd goed.

 • Vers versus gebotteld citroensap:

  Hoewel we geloven dat vers altijd het beste is, zou dit recept het prima doen met in de winkel gekocht citroensap uit flessen.

 • Kan dit recept worden verdubbeld?

  Een menigte voeden? Of misschien wordt je familie gewoon gek op Chick-fil-A-saus? Je kunt dit recept zeker verdubbelen!

 • Serveersuggesties:

  Je zult een royale hoeveelheid hiervan aan de zijkant van je copycat Chick-fil-A-nuggets willen serveren. Dit is ook een geweldige dipsaus voor patat, of smeer het op een broodje gebakken kip of burger!

 • Bewaarinstructies:

  Bewaar restjes maximaal 2 weken in een luchtdichte verpakking in de koelkast.

Als je van dit recept houdt, ben je misschien geïnteresseerd in deze andere heerlijke sausrecepten:

Een hand die een wafelbroodje onderdompelt in een namaakkuikensaus.

Bekijk de video hieronder waar Rachel je door elke stap van dit recept leidt. Soms helpt het om een ​​visueel beeld te hebben, en we hebben altijd voor je gezorgd met onze kookshow. De complete collectie recepten vind je op YouTube, Facebook kijken, of onze Facebook pagina, of hier op onze website met de bijbehorende recepten.

Copycat chick fil-a saus en kipnuggets.

Copycat Chick-fil-A Sauce is zoet, pittig en oh zo lekker met die geweldige kipnuggets. We hebben Chick-fil-A’s eigen voedingsinformatie gebruikt om hun commerciële recept om te zetten in iets dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Je familie zal omdraaien voor deze saus!

Voorbereidingstijd 5 minuten

Totale tijd 5 minuten

Ingrediënten

 • 1/2 kop mayonaise
 • 1/4 kop gewone barbecuesaus
 • 1/4 kop kristalsuiker
 • 2 eetlepels gele mosterd
 • 1/4 theelepel knoflook poeder
 • 1/8 theelepel Chili poeder
 • 1 eetlepel gedistilleerde witte azijn
 • 1 eetlepel appelcider azijn
 • 1 eetlepel citroensap

Instructies

 • Klop in een kleine kom mayonaise, barbecuesaus, suiker, mosterd en knoflookpoeder tot een gladde massa.

 • Voeg azijn, appelazijn en citroensap toe en klop tot alles goed gemengd is. Dek af en bewaar in de koelkast.

Portie: 2eetlepels | Calorieën: 139kcal | Koolhydraten: 10g | Eiwit: 1g | Dik: 11g | Verzadigd vet: 2g | Trans vet: 1g | Cholesterol: 6mg | Natrium: 224mg | Kalium: 34mg | Vezel: 1g | Suiker: 10g | Vitamine A: 41IE | Vitamine C: 1mg | Calcium: 7mg | Ijzer: 1mg

CreditSource link

Cornette-Saintcyr
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare
0
Shopping cart