Romige Italiaanse dressing – Besteed met centen

Zelfgemaakte romige Italiaanse dressing is snel te maken en vol pittige smaak! Een romige basis boordevol kruiden, rode wijnazijn en smaakmakers.

Zelfgemaakte saladedressings zijn zoveel lekkerder dan de in de winkel gekochte versies (en bevatten geen extra conserveermiddelen of suikers)!

potje romige Italiaanse dressing met salade achterin

Heerlijke zelfgemaakte dressing

  • Onze romige Italiaanse dressing heeft een heerlijke huisgemaakte smaak.
  • Het is snel te maken, je hebt maar ongeveer 5 minuten nodig.
  • Deze dressing is ongeveer 2 weken houdbaar in de koelkast (maar ik weet zeker dat je hem al lang daarvoor op zult gebruiken!).
  • Dit recept is veelzijdig, je kunt creatief worden en je eigen favoriete mix van kruiden en specerijen mixen! Zolang de vet-zuurverhouding hetzelfde blijft, kan dit recept zoveel kanten op!

Ingrediënten

BASEREN Mayonaise wordt gemengd met een beetje olijfolie en wat zure room om een ​​heerlijk romige blend te creëren.

TANG Zowel rode wijnazijn als versgeperst citroensap geven deze romige dressing een frisse, pittige smaak.

SEIZOEN Italian Seasoning is de perfecte mix van kruiden voor dit recept en kruiden zorgen voor frisheid.

SMAAKBOOSTERS Parmezaanse kaas wordt toegevoegd. Je kunt ook extra knoflook of zelfs een paar rode pepervlokken toevoegen.

ingrediënten om romige Italiaanse dressing te maken

Hoe Italiaanse dressing te maken

Deze romige Italiaanse dressing komt zo snel en gemakkelijk samen!

  1. Klop alle ingrediënten met olie, behalve kruiden en Parmezaanse kaas.
  2. Roer de specerijen, kruiden en Parmezaanse kaas erdoor.
  3. Giet de dressing in een saladedressing cruet of een glazen pot.

Keukentip

Bij het maken van dipsauzen of dressings is het belangrijk om ze voor het serveren in de koelkast te laten rusten. Hierdoor kunnen de kruiden rehydrateren en kunnen de smaken zich vermengen.

proces waarbij ingrediënten aan de kom worden toegevoegd om een ​​romige Italiaanse dressing te maken

Hoe romige Italiaanse dressing te gebruiken

Deze smakelijke dressing is natuurlijk geweldig op gegooide salade en kan zelfs worden gebruikt als marinade voor kip of varkensvlees! Probeer het op een pastasalade of verwissel de traditionele Italiaanse vinaigrette in een favoriete Italiaanse salade.

tips & trucs

  • Om het meeste sap uit een citroen te halen, verwarm je hem ongeveer 20 seconden in de magnetron. Rol de citroen op het oppervlak van een aanrecht en snijd hem doormidden, pers het sap door een zeef in een kom. De zeef vangt de zaden op.
  • Gebruik volle mayonaise en zure room om de beste smaak te krijgen.
  • Zorg ervoor dat je de dressing minstens 1 uur laat rusten voordat je hem serveert.

potje romige Italiaanse dressing met lepel

Hoe te bewaren

Bewaar romige Italiaanse dressing in een goed afgedekte container tot 2 weken in de koelkast. Voor elk gebruik krachtig schudden.

Meer favoriete verbanden

Vond je deze romige Italiaanse dressing geweldig? Zorg ervoor dat u hieronder een opmerking en een beoordeling achterlaat!

Romige Italiaanse dressing

Deze romige Italiaanse dressing is gemaakt met mayo, zure room en Parmezaanse kaas, en past perfect bij pasta of tuinsalade. Het kan zelfs als marinade worden gebruikt!

Volg Spend with Pennies op Pinterest

  • Combineer mayonaise, zure room, rode wijnazijn, suiker en citroensap in een kom en klop om te combineren.

  • Blijf kloppen terwijl je langzaam olijfolie toevoegt. Roer de specerijen, kruiden en parmezaan erdoor.

  • Koel minimaal 1 uur voor het serveren of maximaal 1 week in de koelkast.

Calorieën: 121, Koolhydraten: 1g, Eiwit: 1g, Dik: 13g, Verzadigd vet: 2g, Trans vet: 1g, Cholesterol: 8mg, Natrium: 83mg, Kalium: 18mg, Vezel: 1g, Suiker: 1g, Vitamine A: 104IE, Vitamine C: 1mg, Calcium: 23mg, Ijzer: 1mg

(De verstrekte voedingsinformatie is een schatting en kan variëren op basis van kookmethoden en gebruikte ingrediënten.)

Trefwoord romige, romige Italiaanse dressing, eenvoudig dressingrecept, zelfgemaakte saladedressing, Italiaanse dressing

Cursus Dip, Dressing, How To, Salade, Kruiden

Keuken Amerikaans, Italiaans, Mediterraan

met schrijven olie toevoegen aan Creamy Italian Dressing
Romige Italiaanse dressing met een titel
potje romige Italiaanse dressing met een titel
kom met ingrediënten om romige Italiaanse dressing te maken met afgewerkte dressing in een pot en een titel

CreditSource link

Cornette-Saintcyr
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart